2017-10-23 21:35:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma minden szempontból jól érzi magát

Napi horoszkóp október 24-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold negatív hatással van az ön jegyére. Mindenki kritizálni fogja, úgy érzi majd, hogy senkinek sem elég jó, amit ön tesz. Számoljon háromig, mielőtt elkezdene veszekedni, mert néhány megjegyzésnek van igazság alapja is. Mindenesetre ha megfontoltan reagál, hamar helyreáll a nyugalom.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Minden szempontból jól érzi magát. Fontos azonban, hogy továbbra is jól ossza be az idejét és az energiáját! Találkozik valakivel, aki sokat jelent önnek, az illető révén érdekes újdonságokról szerezhet majd tudomást. Este csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amikhez valóban van kedve.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma mindent tökéletesen akar csinálni, és a legkisebb akadály is ingerültté teszi. Engedje el a túlzó elvárásait, a lelke nyugalma ennél sokkal többet ér!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Ma annyi a teendője, hogy sokszor úgy érzi, sosem lesz vége a napnak… A megoldás: kérjen segítséget! A kollégái szívesen átvesznek néhány feladatot, ahogy ön is tette azt már korábban, mikor ők kérték erre! Este próbáljon meg egy kicsit lazítani!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nyilas jegyében álló Hold délutánra úgy elszívja az energiáját, hogy még a lépcsőzést is megerőltetőnek érezheti. Próbálja meg könnyű és egészséges táplálékokkal ellensúlyozni ezt a helyzetet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nemcsak szétszórt, de mérhetetlenül fáradt is lesz. Minden úgy tűnik, mintha lassított felvétel lenne... Fogadja el, hogy nem tud olyan gyorsan haladni, mint máskor. Egy beszélgetés a kedvesével segít előrelépni egy fontos ügyben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nap néhány értelmetlen dologgal kezdődik, valahogy minden másnak tűnik, mint amilyennek lennie kellene. Holnapra már fordul a kocka. Addig szedje rendbe magát, és rakjon rendet maga körül!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jobb lenne, ha a fontos találkozóit egy másik napra halasztaná, a logika és a siker ma nem az ön oldalán állnak. Maradjon nyugodt, és ne engedje, hogy a többiek rábeszéljék olyasmire, amit nem szeretne.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne szálljon szembe senkivel, főleg azzal ne, aki azt szeretné, hogy meggondoltabban, stressz és bonyodalmak nélkül foglalkozzon bizonyos dolgokkal. Ha ehhez tartja magát, észre fogja venni, hogy az illetőnek igaza volt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Esélyeket és nehézségeket is tartogat ez a nap. Ezek fényében vizsgálja meg a terveit és az elképzeléseit: min tud változtatni, min tud javítani? Jó néhány dolgot észrevehet most, amelyeket jobbá tehet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje, hogy elbátortalanítsa az, ha nincs minden problémájára azonnal megoldás. Őrizze meg a tiszta gondolkodását: néhány katasztrófának tűnő dolog sokkal kisebb gond annál, mint amekkorának most látja...

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos a kedd a hosszú hétvége után egy kicsit akadozva kezdődik. Ne engedje, hogy ez kibillentse a nyugalmából, és ne zavartassa magát, ha csak lassan halad a dolgaival, mert hamarosan kiderül, sok dolog balul sülhetett volna el...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: